Radio-C

september 28, 2007

Cd van Week #39: Foo Fighters - Echoes, Silence, Patience & Grace


Alleen al op basis van de single 'The Pretender' verdient dit album de titel van cd van de week. Deze clusterbom van een song is uiteraard een van de hoogtepunten op 'Echoes, Silence, Patience & Grace', dat voor de rest nergens teleurstelt maar ook nergens verrassend uit de hoek komt. Een stevige rockplaat van een van de iconen van de grunge uit de jaren 90.

De recensies: Digg*, Goddeau, De Morgen en Humo

De video:

Labels:

september 21, 2007

Cd van Week #38: PJ Harvey - White Chalk


De meningen zijn wat verdeeld over de achtste plaat van Miss Harvey. Wie PJ wil horen rocken zoals bijvoorbeeld op haar debuut, zal wellicht teleurgesteld zijn bij het horen van 'White Chalk', maar wie open staat en wat moeite doet, zal met deze pianoplaat best tevreden zijn.
En daarom met recht en rede de plaat van de week!

Second opinions? Digg*, Humo, De Morgen, Goddeau.

Video: 'When under ether'

Labels:

september 14, 2007

Cd van Week #37: Stars - In our bedroom after the war


De Canadese indiepopgroep Stars verraste iedereen toen ze hun laatste album "In our bedroom after the war", dat officieel pas eind september verscheen, al in augustus via iTunes te koop aanboden wat heel wat reactie uitlokte vooral van de platenwinkels zelf.

De fan hoefde dus niet te wachten op de fysieke release van dit album en kon vanaf vorige maand het album op zijn iPod laden en ervan genieten want 'In our bedroom after the war' is terug een mooie popplaat geworden. Lees er vooral hier meer over, als u mij niet gelooft.

Video: 'Take me to the riot'

Labels:

september 07, 2007

Cd van Week #36: Okkervil River - The Stage Names


Okkervil River kan hier sinds 'Black Sheep Boy' niks slechts doen en met deze nieuwe worp, wordt de adoratie alleen maar groter.
U wilt weten waarom? Lees er dan hier mijn volledige recensie op na.

Video: 'Our Life is not a Movie or Maybe'


Video: 'For real'

Labels: