Radio-C

februari 13, 2007

Ponoka - Hindsight

De nieuwste releases vliegen je dezer dagen om de oren en sommige platen dreigen daardoor in de vergetelheid te geraken. Daarom onder de noemer "parels voor de zwijnen" af en toe een mooi nieuw plaatje dat uw aandacht zeker verdient.

Heel lang geleden dat we nog eens onder de indruk waren van een bandje uit Nederland. Dat was vroeger wel anders. Waar is de tijd dat uw dienaar dweepte met de Tröckener Kecks? Ook The Scene, Fatal Flowers en nog heel wat andere die we nu al vergeten zijn konden op meer dan mijn goedkeuring rekenen. Dezer dagen is door de overvloed aan hypes uit de Angelsaksische landen en de enorme output aan degelijke Belgische releases, het aanbod uit Nederland wat schraal maar dat wil duidelijk niet zeggen dat er daar geen interessante muziek meer gemaakt wordt.
Vergeet even dat Within Temptation en Anouk van over de dijk komen, luister gewoon eens naar het fijne plaatje van Ponoka, een Nederlander die opgroeide in het gelijknamige stadje in Cananada. En nu dat land eerder een muzikaal keurmerk dreigt te worden (heeft u 4 april al in uw agenda staan?), kan het niet anders dat "Hindsight" een aanbeveling verdient.



Second opinions: De Morgen, Motel Magnolia, enz.

MySpace

Downloads:
En de vriendelijke mensen van Ponoka bieden u gratis en voor nikske hun single 'September' aan, alsook 'Back by Midnight'.

Labels:

1 Comments:

  • Ik heb die plaat gerecenseerd voor goddeau. Vond het ook een aangename verrassing.
    En Cananada klinkt wel geweldig exotisch ;).

    By Blogger Alexander, at 13 februari, 2007 20:04  

Een reactie posten

<< Home